Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 19 Mayıs 2021 00:01
6 dk Okuma

PANDEMİDE KAYBOLMAK YA DA AŞKLA VAROLMAK -II

Kapitalizm ve devrimci aşk

Bu kapitalist pandemi döneminde sürecin bizi yenip yok etmesine değil bizim toplumsal, sınıfsal bir bilinçle işçi-esnaf-köylü demeden hep birlikte hareket edip süreci inatla, umutla, devrimci bir inanç ve aşkla iyi yönetip güzel yarınlara ulaşmamız gerek.
Kapitalizm ve devrimci aşk
Yazar, editör, proje yöneticisi. Okullarda sınav, gelecek kaygısı ve yönelimi, özgüven, empati geliştirme performans konuşmaları yapıyor, masal atölyeleri, yaratıcı drama etkinlikleri düzenliyor. Atletizm Federasyonu için çocuklara yönelik...

Yazar, editör, proje yöneticisi. Okullarda sınav, gelecek kaygısı ve yönelimi, özgüven, empati geliştirme performans konuşmaları yapıyor, masal atölyeleri, yaratıcı drama etkinlikleri düzenliyor. Atletizm Federasyonu için çocuklara yönelik eğitici program hazırladı.Kitapları: Senin Adın Mutluluk, Ölmez Ağacın Sırrı, Kayıp Tabletin Peşinde, Pia ile Nibi ve Şaşkın Kelebek Zi, Aşk da Buradaydı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi'nden lisansını, Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği bölümünden yüksek lisansını aldı. 

 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git