Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2022 13:48
 ~ Son Güncelleme: 10 Haziran 2022 19:02
5 dk Okuma

Okmeydanı halkı Beyoğlu Belediyesi'nde: Sur ile birlikte bizim de yaşam hakkımız elimizden alındı

İstanbul Okmeydanı'nın Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm nedeniyle elektrik, su ve doğalgazı kesilen yurttaşlar, evlerinden zorla çıkarılmaya çalışılması üzerine Beyoğlu Belediyesi önünde bir araya geldi.
Okmeydanı halkı Beyoğlu Belediyesi'nde: Sur ile birlikte bizim de yaşam hakkımız elimizden alındı
bianet muhabiri. "1 Mayıs 1977 Kayıplarını Yakınları Anlatıyor/1 Mayıs 1977 ve Cezasızlık" dosyasını hazırladı. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümü mezunu. 2019 yılından beri "Küba"...

bianet muhabiri. "1 Mayıs 1977 Kayıplarını Yakınları Anlatıyor/1 Mayıs 1977 ve Cezasızlık" dosyasını hazırladı. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümü mezunu. 2019 yılından beri "Küba" isimli köpekle ev arkadaşı. 

Devamını Göster
bianet Mayıs - Haziran 2022 stajyeri. Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu. Tez projesini seks işçileri üzerine fotoğraf projesi yaparak tamamladı. Edebi yazılar ve fotoğraf sanatıyla ilgileniyor....

bianet Mayıs - Haziran 2022 stajyeri. Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu. Tez projesini seks işçileri üzerine fotoğraf projesi yaparak tamamladı. Edebi yazılar ve fotoğraf sanatıyla ilgileniyor. Sunuculuk, spikerlik eğitimi ve temel oyunculuk eğitimi aldı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git