Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 8 June 2010 12:01
 ~ Modified On: 31 October 2013 00:01
4 min Read

INTERNET CENSORSHIP

Media Freedom Activists Bring Lawsuit against Google Ban

Akdeniz from Bilgi University and Altıparmak from Ankara University will appeal to the ban of certain Google services imposed by the Telecommunication Communication Presidency. bianet.org publication coordinator Kürkçü criticized the restrictions which directly harm the work of bianet. The Turkish Journalists Association and Reporters without Borders condemned the ban.
Media Freedom Activists Bring Lawsuit against Google Ban
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top