Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2015 19:32
 ~ Son Güncelleme: 22 Mayıs 2015 19:38
3 dk Okuma

DİLŞAH ÖZDİNÇ YAZDI

HDP Kırıkkale’de Seçim Çalışmalarını Jandarma, Polis Takibinde Yapıyor

Seçimlerin yapılmasına 15 gün kaldı ancak Kırıkkale adaylarının işi her gün biraz daha zorlaşıyor. Destek bekliyorlar. Her gün nasıl bir tartaklanma ya da tacize maruz kalacaklarını düşünerek başlıyorlar güne.
HDP Kırıkkale’de Seçim Çalışmalarını Jandarma, Polis Takibinde Yapıyor
Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümlerinden mezun oldu. Basın ve Radyo dallarında üç kez Genç Gazeteciler Ödülü aldı. Çeşitli...

Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümlerinden mezun oldu. Basın ve Radyo dallarında üç kez Genç Gazeteciler Ödülü aldı. Çeşitli programlarda metin yazarlığı yapmasının yanı sıra Türkiye’de ilk kez Köy Enstitülerini konu edinen ve 2012’de gösterime giren "Toprağın Çocukları" isimli filmin senaryosunu yazdı. Kültür Bakanlığı'ndan destek alarak yaptığı "To Çiçeği" isimli belgeseli ise Türkiye’de pantomim sanatını konu edinen ilk belgeseller arasında. 2016 yılında Momo Yazı Enstitüsünü kurdu, yetişkinler ve çocuklarla Resimli Çocuk Hikâyeleri Atölyesi yapmaya başladı. YKY’den çıkan kitapları:

"Kapıyı Çalan Sürpriz", "Şapkadan Çıkan Sürpriz", "Bacadan Düşen Sürpriz"

Devamını Göster
Sayfa Başına Git