Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2013 00:00
 ~ Son Güncelleme: 31 Ekim 2013 00:12
11 dk Okuma

T. DENİZ ERKMEN YAZDI

Politik olmak, Apolitik olmak ve Gezi Olayları

Parkları yok etmek, yollara konulan masaları yoketmek, bir saatten sonra arkadaşlar ile beraber toplanıp bir yerlerde bir şey içmeyi yok etmek, politik olanı da tehdit etmektir.
Politik olmak, Apolitik olmak ve Gezi Olayları
Yrd. Doç. Özyeğin Üniversitesitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü. Boğaziçi Üniversitesinden Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında lisans, University of Michigan, Ann Arbor’dan Siyaset Bilimi alanında doktora...

Yrd. Doç. Özyeğin Üniversitesitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü. Boğaziçi Üniversitesinden Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında lisans, University of Michigan, Ann Arbor’dan Siyaset Bilimi alanında doktora derecesi aldı. 2009-2011 yılları arasında Boise State University’de Siyaset Bilimi bölümünde ziyaretçi yardımcı doçent olarak bulundu. Doktora tezi ulusaşırılık ve kosmopolit kimlikler üzerinedir. Çalışma ve ders alanları karşılaştırmalı politika, siyaset sosyolojisi, ortadoğu politikaları, sivil toplum ve politik katılım, ulusaşırılık, kalifiye göçmenler, globalizasyon ve kimlikler.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git