Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 2 Nisan 2015 00:00
 ~ Son Güncelleme: 2 Nisan 2015 00:54
7 dk Okuma

İNCİLAY CANGÖZ'DEN

İhtiyacımız Olan Daha Fazla Barış Gazeteciliği

1 Nisan gazeteleri savaş gazeteciliğine iyi bir örnek oluşturuyor; ne var ki Türkiye’de medya sadece 31 Mart’ın talihsiz olaylarında değil, çoğu şiddet ortamında da benzer bir yayın politikası veya tercihi sergiliyor.
İhtiyacımız Olan Daha Fazla Barış Gazeteciliği
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi (Doç. Dr.), Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü. Haber sosyolojisi, iletişim kuramları, medya araştırmalarında etnografi, medyada...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi (Doç. Dr.), Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü. Haber sosyolojisi, iletişim kuramları, medya araştırmalarında etnografi, medyada çocuk hakları dersleri veriyor.  Barış gazeteciliği, yurttaş haberciliği, toplumsal cinsiyet ve medya alanlarında çalışıyor. Son çalışması Kent Yoksullarının Günlük Yaşamında Medya (Hakan Ergül ve Emre Gözalp ile birlikte)  İletişim'den çıktı. En başından beri  BİA/bianet "gazeteci eğitimleri"nde ve projelerinde yer alıyor, bianet habercilik kitapları yazarlarından. 

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git