Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2010 17:47
 ~ Son Güncelleme: 31 Ekim 2013 00:03
2 dk Okuma

İNCİLAY CANGÖZ YAZDI

BİA veya Alternatifi Kurabilmek

Alternatif haber üretmek, kanıksanan ve alışılagelenden farklı kodlarla gazetecilik yapmak sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinde zordur. BİA bunun mümkün olduğunu gösterdi hepimize. BİA 10.yılda, kökleri ülkenin her bölgesine çok kültürlü bir ağ olarak uzanıyor ve büyüyor.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi (Doç. Dr.), Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü. Haber sosyolojisi, iletişim kuramları, medya araştırmalarında etnografi, medyada...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi (Doç. Dr.), Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü. Haber sosyolojisi, iletişim kuramları, medya araştırmalarında etnografi, medyada çocuk hakları dersleri veriyor.  Barış gazeteciliği, yurttaş haberciliği, toplumsal cinsiyet ve medya alanlarında çalışıyor. Son çalışması Kent Yoksullarının Günlük Yaşamında Medya (Hakan Ergül ve Emre Gözalp ile birlikte)  İletişim'den çıktı. En başından beri  BİA/bianet "gazeteci eğitimleri"nde ve projelerinde yer alıyor, bianet habercilik kitapları yazarlarından. 

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git