Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Aralık 2009 14:51
 ~ Son Güncelleme: 31 Ekim 2013 00:07
3 dk Okuma

İNTERNET SANSÜRÜ VE TİB

TİB Kamuoyunu Bilgilendirmekten Kaçınıyor

Internetin içerik olarak kontrolünden ve sansürlenmesinden sorumlu bir kamu kuruluşu olan TIB'in halkın düşünce özgürlüğü ve bilgi edinme hakkı gibi temel hak ve özgürlüklerini ilgilendiren konularda sorgulanması artık bir zorunluluktur.
TİB Kamuoyunu Bilgilendirmekten Kaçınıyor
İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi (Prof. Dr.) Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini Leeds Üniversitesi’nden aldı. Cyber-Rights&Cyber Liberties (www.cyber-rights.org) kurucusu ve başkanı. İnternet ile...

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi (Prof. Dr.) Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini Leeds Üniversitesi’nden aldı. Cyber-Rights&Cyber Liberties (www.cyber-rights.org) kurucusu ve başkanı. İnternet ile internet hukuku üzerine çalışıyor. Net’te Sex: Siber Uzayda Kural Koyma İkilemi (Sex on the Net? The Dilemma of Policing Cyberspace)’, C. Walker ve D. Wall ile birlikte yayımladığı ‘İnternet, Hukuk ve Toplum (The Internet, Law and Society) ve ‘İnternet’te Çocuk Pornografisi ve Hukuk; Ulusal ve Uluslararası Etkiler’ yayınlanan kitapları arasında. 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git