Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 12 July 2012 17:09
 ~ Modified On: 31 October 2013 00:00
6 min Read

THIRD JUDICIAL PACKAGE

Students, Journalist Released From Prison in Wake of Judicial Reform

Turkish authorities released journalist Abdülmenaf Düzenci on Monday after he spent 17 months behind bars in connection with terrorism related charges, marking the first such occasion since the ratification of the Third Judicial Reform Package last week. Officials also released 14 students on Tuesday but ruled against the release of Oda TV suspects.
Students, Journalist Released From Prison in Wake of Judicial Reform
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
Galatasaray Üniversitesi Gazetecilik mezunu. İstanbul Üniversitesi'nde Engellilik Araştırmaları Yüksek Lisansı yaptı. 2011-2017 yılları arasında bianet'te muhabir/editör olarak çalıştı. Greenpeace Akdeniz’de İletişim Sorumlusu olarak 4 yıl...

Galatasaray Üniversitesi Gazetecilik mezunu. İstanbul Üniversitesi'nde Engellilik Araştırmaları Yüksek Lisansı yaptı. 2011-2017 yılları arasında bianet'te muhabir/editör olarak çalıştı. Greenpeace Akdeniz’de İletişim Sorumlusu olarak 4 yıl görev aldı. Şu anda Europe Beyond Coal (Türkiye ve Batı Balkanlar) İletişim Danışmanı.

show more
related news
Back to Top