Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 14 Ağustos 2012 00:02
 ~ Son Güncelleme: 30 Ekim 2013 23:57
19 dk Okuma

HÜMANİST BÜRO'DAN

Medya Temmuz'da Çocuğa Nasıl Baktı?

Ayın konusu: Mevsimlik Geçici İşçilikte Çocuklar. Önleyebilirdik, önleyemedik; Bir şey yapmalı; Düşünmeli, dikkat etmeliyiz; Bu ay çocuklar için ne yaptık; Bu sözlerin takipçisi olalım bölümlerinde medyadaki çocuk haberleri tartışılıyor.
Medya Temmuz'da Çocuğa Nasıl Baktı?
 Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisansını yaptı. 1990'dan itibaren İstanbul Barosu, British Council, UNICEF gibi çeşitli...

 Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisansını yaptı. 1990'dan itibaren İstanbul Barosu, British Council, UNICEF gibi çeşitli ulusal ve uluslararası kuruluşlarda çocuk hakları alanında çalışmalar yürüttü. 1994'ten bu yana avukatlar, hakim ve Cumhuriyet Savcıları, polis memurları gibi çeşitli meslek elemanlarına yönelik meslek içi eğitimler düzenledi. Çocuk hakları ve insan hakları alanında yayınları bulunıyor. 2010'da Bürge Akbulut ile birlikte Hümanist Büro’yu kurdu.

Devamını Göster
1998 yılında ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ‘kamu ve uluslararası ilişkiler’ alanında A.B.D Pittsburgh Üniversitesi’nde tamamladı. 2003 yılına kadar...

1998 yılında ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ‘kamu ve uluslararası ilişkiler’ alanında A.B.D Pittsburgh Üniversitesi’nde tamamladı. 2003 yılına kadar aynı üniversitede ‘uluslararası politik ekonomi ve sosyal kalkınma’ konularında doktora çalışmalarını sürdürdü. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde misafir akademisyen olarak ‘küresel yönetişim ve uluslararası kalkınma’ konusunda ders verdi. 2004-2010 yılları arasında UNICEF Türkiye Ofisi’nde çocuk koruma programı sorumlusu olarak çalıştı. 2010 yılında Seda Akço Bilen ile birlikte Hümanist Büro’yu kurdu.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git