Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2011 00:00
 ~ Son Güncelleme: 30 Ekim 2013 23:56
4 dk Okuma

YEŞİM YASİN'DEN

Ölümün 47. Adı İsmail Şahin...

Kot Kumlama İşçileri Dayanışma Komitesi'nin mücadeleye kaynak sağlamak için düzenlediği ikinci konserinde yazarlar, gazeteciler, sanatçılar bir araya geliyor.
Ölümün 47. Adı İsmail Şahin...
Acıbadem Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi. Halk Sağlığı doktora derecesini 2013'te İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden (İstanbul Tıp Fakültesi) aldı. Tüberküloz...

Acıbadem Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi. Halk Sağlığı doktora derecesini 2013'te İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden (İstanbul Tıp Fakültesi) aldı. Tüberküloz ve silikozis gibi sosyal ve mesleki hastalıklar ile sağlık hizmetleri açısından kırılgan gruplar temel akademik ve aktivizm alanları. Ayrıca sağlığın sosyal belirleyicileri, cinsiyet/toplumsal cinsiyet temelli tıp, HIV, göçmen/mülteci sağlığı, küresel sağlık politikaları gibi konularda çalışmaları var. İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı (İNSEV), Türk Toraks Derneği, İstanbul Verem Savaşı Derneği, Türk Tabipleri Birliği-Halk Sağlığı Kolu ve Sınır Tanımayanlar Doktorlar (MSF) üyesi. Alis ve Suri adında iki kedisi var.                                                                                     

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git